Ajankohtaista

PVAT -koulutusjulkaisu yhteistyössä Pelastusopiston kanssa!

High Adventure on saanut hienon mahdollisuuden tarjota sopimukseen perustuvaa asiantuntijapalvelua Pelastusopistolle valmisteilla olevan PVAT-julkaisun ja kurssimateriaalin merkeissä. Hieno mahdollisuus tarjoaa varmasti hyviä edellytyksiä pelastustoimen korkeanpaikantyöskentelyn ja köysipelastamisen, sekä HARRT -koulutusten kehittämiseksi Suomessa.
Lue lisää

Kevään HARRT-Kurssien ajankohtiin jälleen muutoksia!!

Huhtikuulle suunniteltujen HARRT-I kurssipäivien ajankohtia joudutaan edelleen muuttamaan voimassa olevien kokoontumisrajoitusten ja kurssin turvallisuuuteen liittyvien tekijöiden varmistamiseksi. Voit seurata kurssipäivien muutoksia ja uusien mahdollisten kurssipäivien ilmestymistä kurssit ja koulutukset sivuiltamme.
Lue lisää

Uusi PVAT-ohje julkaistu !!

Suomen Palopäällystöliiton korkeanpaikan työskentelyn toimikunta on saanut työnsä päätökseen ja uusi uunituore putoamisvaarallisella alueelle työskentelyn ohje on julkaistu 24.3.2021. Käykäähän tutustumassa ohjeen sisältöön. Ohjeen tarkoituksena on määritellä putoamisvaarallisella alueella tapahtuvan työskentelyn käsitteet ja edistää pelastustoimintaan osallistuvien henkilöiden työturvallisuutta.
Lue lisää

Kevään 2021 kursseihin muutoksia!!

Covid-19 tilanteeseen liittyvistä muutoksista johtuen joudutaan kevään 2021 HARRT-I kurssien ajankohtaa ja toteutusta muuttamaan. Muutoksia voit seurata kurssit ja koulutukset sivuiltamme.
Lue lisää