Ajankohtaista

MENO JATKUU JÄLLEEN..

Lomat on lusittu ja on aika orientoitua tulevaan syksyyn. Tulevien HARRT-koulutusten osalta ollaan jälleen hieman epätietoisessa vaiheessa muuttuvan Covid tilanteen vuoksi, mutta pyritään saamaan tulevien kurssien ajankohdista tietoa piakkoin sivujemme koulutukset ja kurssit osioon.
Lue lisää

AIKA PITÄÄ PIENI PAUSSI…

Aika pitää pieni akkujen lautailutauko. High Adventuren väki lomailee 16.-30.7.2021. Loman aikana vastailemme yhteydenottoihin viiveellä. Uudella tarmolla jatketaan sitten jälleen elokuun alusta. Syksyn kurssien aikataulutusten osalta ollaan oltu jälleen melkoisessa kaaoksessa, monia asia vaikuttaa kurssien toteuttamiseen, mutta eiköhän asiat selviä piakkoin.
Lue lisää

PVAT -koulutusjulkaisu yhteistyössä Pelastusopiston kanssa!

High Adventure on saanut hienon mahdollisuuden tarjota sopimukseen perustuvaa asiantuntijapalvelua Pelastusopistolle valmisteilla olevan PVAT-julkaisun ja kurssimateriaalin merkeissä. Hieno mahdollisuus tarjoaa varmasti hyviä edellytyksiä pelastustoimen korkeanpaikantyöskentelyn ja köysipelastamisen, sekä HARRT -koulutusten kehittämiseksi Suomessa.
Lue lisää

Kevään HARRT-Kurssien ajankohtiin jälleen muutoksia!!

Huhtikuulle suunniteltujen HARRT-I kurssipäivien ajankohtia joudutaan edelleen muuttamaan voimassa olevien kokoontumisrajoitusten ja kurssin turvallisuuuteen liittyvien tekijöiden varmistamiseksi. Voit seurata kurssipäivien muutoksia ja uusien mahdollisten kurssipäivien ilmestymistä kurssit ja koulutukset sivuiltamme.
Lue lisää