Ajankohtaista

Arizona Vortex Multipodi-kurssi Lokakuussa!

HARRT-köysipelastajakurssien, sekä lisä- ja täydennyskoulutusuudistukseen liittyvä jo pidempään suunniteltu Arizona Vortex multipodi demokurssi järjestetään lokakuussa Jyväskylässä Keski-Suomen pelastuslaitoksella. Kurssi on kaksipäiväinen ja ensimmäinen sisältöä testaava demokurssi on osallistujille maksuton. Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.
Lue lisää

HARRT-PVAT Konversio osana koulutusrunkouudistusta

HARRT-Köysipelastajakurssien koulutusrunkoon ja sisältöihin tehdään uudistuksia vuoden -22 aikana. Merkittävimpinä uudistuksina ovat PVAT-koulutusjärjestelmää kahlaavien osaajien niveltäminen HARRT-kurssijärjestelmään, syksyllä käynnistyvä Vortex Multipodi kurssi, sekä II- ja III-kurssien tekniikoihin ja varusteisiin kohdistuvat muutokset. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Lue lisää

ARIZONA VORTEX MULTIPODI -KURSSI SYKSYLLÄ!

Pitkään työnalla ollut Vortex-kurssi saadaan vihdoin päivänvaloon. Kaksipäiväinen ja 16 tunnin laajuinen kurssi sopii jo Vortexin kanssa työskenteleville kokeneemmille käyttäjille, sekä laitteen hankintaa pohtiville tai peruskäyttöön varmuutta hakeville. Ensimmäinen kurssi, jolla testataan konseptin toimivuutta ja sisällön soveltuvuutta on osallistujille maksuton. Kurssille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten kannattaa pysyä kuulolla. Kurssin ajankohta ja toteuttamispaikka ilmoitellaan myöhemmin.…
Lue lisää

HARRT-III Kurssi Porissa syyskuussa!!

HARRT-II kurssin ja Kouluttaja I-tason koulutuksen käyneet erikoisosaajat huomio! Seuraava kaikille avoin III-tason kurssi ja kouluttaja II-tason koulutus järjestetään Porissa 19.-23.9.2022! Ilmoittautuminen päättyy 19.8.2022! Nyt kannattaa olla hereillä ja ampaista liikkeellä ajoissa, koska kurssipaikkoja on rajoitettu määrä ja kurssille pääsyn edellytyksenä on riittävä määrä dokumentoitua harjoittelua. Kysy lisää s-postilla!
Lue lisää