Ajankohtaista

The Grimpday Lähestyy…

Tämän vuoden kansainvälinen köysipelastuskilpailu The Grimpday Belgian Namurissa lähestyy kovaa vauhtia. 21.-22.5 treenaamme kilpailuun lähtevän Keski-Suomen pelastuslaitoksen köysipelastusryhmän kanssa Jyväskylässä erilaisia köysipelastusskenaarioita. Olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä Keski-Suomen ryhmän kanssa vuosien varrella ja on jälleen hienoa treenata osaavien jätkien kanssa kilpailuunlähdön viime metreillä! Toivotamme jo tässävaiheessa osaavalle tiimille onnea kovaan skabaan! Lue lisää GrimpDaystä täältä
Lue lisää

Vuoden ensimmäinen HARRT-II Kurssi ohi..

Vuoden ensimmäinen HARRT-II kurssi on ohi ja kurssilaiset valmistuneet. Kurssia työstettiin Porissa 14.-18.5 auringon lämmittäessä kurssilaisia ja kouluttajia hikeen asti. Kurssilta valmistui 8 uutta II-tason köysipelastusosaajaa. Loistava tiimi nähtiin harjoituskohteissa ympäri Poria mm. Yyterin hiekkarinteillä merimaisemissa, harjoitusalueen katoilla ja nosturissa, sekä alueen korkeilla kallioilla ja rotkoissa.
Lue lisää

H.A.R.R.T – I Kurssi Raahessa

27.4.2018 HARRT-I Kurssi Jokilaaksojen pelastuslaitoksen ammattimiehille Raahen paloasemalla on ohi! Loistava kurssipäivä jälleen kerran! Kiitos kutsusta, mahtavasta motivaatiosta vaikka päivä hieman venyi ja suuret kiitokset ennakkojärjestelyistä kurssin sujuvuuden mahdollistamiseksi. Olitte järkänneet mahtavat kelit kurssipäivään;=) Oli mahtava tehdä hommia niin uusien kundien kuin entuudestaan tuttujenkin kanssa. Sori jätkät, mut se korkeampi halli vaan kutsui köydessänousijaa kylkeensä;=)
Lue lisää

Kurssikevät on nyt avattu!

Kevään ensimmäiset HARRT - I kurssit ovat nyt takanapäin. Kursseja vedettiin Porissa Länsisuomen pelastusharjoitusalueella 26.-27.3.2018 upeassa ja raikkaassa kevätsäässä loistavien motivoituneiden kurssilaisten kanssa. Parinpäivän treenailun jälkeen parikymmentä uutta kurssilaista sai ponnistuksensa loppuun. Kiitos kaikille hyvästä kurssihengestä, oli jälleen hyvää tekemisen meininkiä. Toivottavasti näemme teitä jatkokursseilla kesän ja syksyn aikana!
Lue lisää