Ajankohtaista

HIGH ADVENTUREN VÄKI LOMAILEE HEINÄKUUSSA!!

Taas on se aika vuodesta, että lasketaan hetkeksi irti köysistä, pakataan valjaat reppuun ja levätään hetki ennen tulevia uusia ponnistuksia! Lomailemme heinäkuussa 1.- 31.7. Olemme kyllä tavoitettavissa mutta ajoittain pienellä viiveellä ja tilausten toimitukset saattavat kestää hieman normaalia pidempään. Parhaiten meitä tavoittaa lomien aikana sähköpostilla info@high-adventure.fi.
Lue lisää

HARRT-II Kurssi takanapäin ja uudet seikkailut odottavat..

Kesäkuun II-kurssi on nyt takanapäin. Kiitos kaikille kurssille osallistuneille hienosta viikosta. Syksylle 19.-23.9.2022 on suunniteltu HARRT III-tason kurssi, jossa on vielä muutamia paikkoja vapaana. Kannattaa varata oma paikka pikaisesti jos mielii seuraavalle tasolle. Syksyn III-kurssi järjestetään Porissa.
Lue lisää

Arizona Vortex Multipodi-kurssi Lokakuussa!

HARRT-köysipelastajakurssien, sekä lisä- ja täydennyskoulutusuudistukseen liittyvä jo pidempään suunniteltu Arizona Vortex multipodi demokurssi järjestetään lokakuussa Jyväskylässä Keski-Suomen pelastuslaitoksella. Kurssi on kaksipäiväinen ja ensimmäinen sisältöä testaava demokurssi on osallistujille maksuton. Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.
Lue lisää

HARRT-PVAT Konversio osana koulutusrunkouudistusta

HARRT-Köysipelastajakurssien koulutusrunkoon ja sisältöihin tehdään uudistuksia vuoden -22 aikana. Merkittävimpinä uudistuksina ovat PVAT-koulutusjärjestelmää kahlaavien osaajien niveltäminen HARRT-kurssijärjestelmään, syksyllä käynnistyvä Vortex Multipodi kurssi, sekä II- ja III-kurssien tekniikoihin ja varusteisiin kohdistuvat muutokset. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Lue lisää