Maailmalla

TAPAHTUMIA MAAILMALTA JA KOTIMAASTA!!

Keräämme tänne maailmalta ja Suomesta kiinnostavia artikkeleita ja linkkejä korkeanpaikan työskentelyyn ja pelastamiseen liittyvistä asioista. Voit ehdottaa meille uutisia tai kuvia lisättäväksi tänne. Julkaisemme myös organisaatiosi uutisia tai kuvia jos haluat saattaa niitä muidenkin nähtäville!! Ehdota juttua meille yhteydenottolomakkeella tai s-postilla: info@high-adventure.fi

28.5.2017

How far will you fall?? (Fire rescue & DRR Rescue) Kuinka pitkän matkan putoat kun perinteisen kaksiköysijärjestelmän (työ- ja varmistusköysi) kuormaa kannatteleva työköysi katkeaa ja varmistusköydessä käytetään Prussikia? Normaalissa köysitoiminnassa luistolla ja pudotuksella on kriittinen merkitys, mutta mm. high line operaatioissa haluamme järjestelmän toimivan juuri noin..oikea järjestelmä ja köysi oikeaan paikkaan, siitä on kysymys!

24.3.2017

Arizona Vortex MPD Drop test!! DRR Rescuen järjestämä kenttätesti Vortexin kestävyydestä korotetun 2. köyden tukipisteenä varsinaisen työköyden (1.köysi) katketessa. Huomaa, että kokeet on vihdoin tehty 280kg.n taakalla!! Kun seuraavan kerran mietit 1:10 turvasuhdetta mieti näitä lukuja! Tämä on osaltaan syy siihen miksi käytämme mm. HARRT kursseilla korkeita turvakertoimia!!

17.1.2017

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Grimpday 2017 tapahtuman päivämäärät on julkistettu! Tämän vuoden kansainvälinen köysipelastajien perinteinen kokoontuminen ja kilpailupäivä Belgian Namurissa järjestetään 2.-3. kesäkuuta. Grimpday on ollut perinteinen köysipelastajien kokoontumistapahtuma jo vuodesta 2006.  

GRIMPDAY 2015 - videokooste

15.1.2017

Muutama video perustelemaan sitä miksi kouluttautuminen ja järjestelmien toiminnan ymmärtäminen on tärkeää...

Rope rescue gone wrong...Olkaapa hyvä!!

10.1.2017

Femeraid International Budapest on julkaissut uuden USAR videon, käy tsekkaamassa!!

7.1.2017

Filminpätkää Keski-Suomen pelastuslaitoksen Jyväskylän HARRT Teamin toiminnasta Sami Huovilan toimittamana. Videoon Tästä..

5.1.2017

Tim Fox & Mick Holton Efclimbersiltä jelppaavat ymmärtämään taljojen ja mekaanisen hyötysuhteen rakentamista ja toimintaa...Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan Efclimbersin tekemään materiaaliin..

3.1.2017

CMC RESCUE TECH TIPS - Hyödyllisiä "techtippejä" köydenräplääjille!!

1.1.2017

Sami Huovilan kooste Jyväskylän HARRT III kurssilta