Ajankohtaista

HARRT-Kouluttajien treenipäivä 24.7.2024

Kesä on treenaamisen ja oppimisen aikaa. HARRT-Kouluttajien treenipäivä 24.7.2024 kerää jälleen kokoon köysipelastamisen ja köysityöskentelyn parissa työskenteleviä ammattilaisia treenaamaan kimpassa, ylläpitämään jo opittuja taitoja ja oppimaan uusia asioita. Päivään voivat osallistua HARRT-Kouluttaja I- ja II-tason suorittaneet kouluttajat.
Lue lisää

HARRT- Kouluttajien treenipäivä ohi!

HARRT-Köysipelastuskouluttajia ympäri valtakuntaa kokoontui jälleen 6.6.2024 treenaamaan kimpassa köysipelastustaitoja Keravan vanhalle energiavoimalaitokselle. Päivä oli erittäin onnistunut ja loistavan porukan kanssa aika kului kuin siivillä. Päivän tavoitteena oli perehtyä kaksiköysi-peilikuvajärjestelmän turvalliseen yksinvarmistamiseen, pienryhmätekniikoihin. "Hanging Haul"-tekniikkaan, Appalachian Flagpole-tekniikkaan ja High-Linen variaatioihin.
Lue lisää

Seuraava HARRT-II Köysipelastajakurssi Porissa Elokuussa!

Seuraava HARRT-II kurssi on suunniteltu toteutettavaksi Porissa ja sen lähialueilla 5.-9.8.2024. HARRT-II kurssille voivat hakeutua HARRT-I kurssin tai I-tason osaamisensa näyttönä suorittaneet, tai PVAT-II tason suorittaneet. Kurssin ilmoittautumisen deadline on 3.7.2024. Kurssin järjestää ja toteuttaa High Adventure / HARRT Rope Rescue Academy. Ilmoittautuminen ja kyselyt s-postilla: info@high-adventure.fi . Kurssin hinnat ja lisätietoa kursseistamme löydätte sivujemme…
Lue lisää

Multipod-Kurssi Porissa syyskuussa!!

Seuraava Arizona Vortex Multipodi -kurssi järjestetään 10.-11.9.2024 Porissa. Kurssille otetaan 10 henkilöä joilla tulee olla vähintään HARRT-II tai PVAT-2 tason pätevyys. Kurssin mainoksen löydät sivujemme "Ajankohtaista" osiosta. Tervetuloa kurssille!!
Lue lisää