Petzl Avao Bod Croll Fast

Ergonominen työasemointi- ja putoamissuojain kokovaljas pukemista helpottavilla pikalukollisilla jalkalenkeillä sekä Petzl Croll nousutarraimella. Valjas, jonka käyttömukavuus on viety huippuunsa, keskittyen erityisesti tehokkuuteen ja mukavuuteen köyttä noustessa ja köysityöskentelyssä. Soveltuu laajaan käyttöön köysityöskentelystä pelastuskäyttöön, myös pitkäaikaiseen valjaan varassa roikkuen tapahtuvaan työskentelyyn. Yleisin rope access köysityöskentelyssä käytettävä valjas. Leveä ja pehmustettu, keskijäykkä työasentoa tukeva lantiovyö. Myös erittäin leveät jalkalenkit ja olkahihnat varustettu hengittävillä ilmakanavoiduilla pehmusteilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai laskeuduttaessa. Sivukiinnityspisteet jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina ja ne voidaan taittaa pois tieltä kun niitä ei käytetä. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle. Selän uusi X-muoto on mukava eikä paina mistään pitkänkään roikkumisen aikana. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspiste rinnassa ja selässä. Mikäli putoaminen tapahtuu selkäkiinnityspisteen varaan, paino jakautuu liukuvien hihnojen ansiosta jalkalenkeille, jonka ansiosta käyttäjä voi roikkua turvallisemmin pidempään.

Jalkalenkkien uudenlaisten Fast pikasolkien ansiosta valjas voidaan riisua ja pukea nopeasti, ilman että niitä tarvitsee uudelleen säätää. Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyöllä on painoa, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Olkahihnoissa ja lantiovyöllä helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet. Lantiovyöllä viisi varustelenkkiä. Lantiovyöllä myös paikat Petzl Toolbag työkalupusseille ja Caritool työkalukiinnittimille (ei sis.). CE EN361, EN358, EN813, EN12841 tyyppi B. Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspisteet alumiiniseos. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Koot:
1-koko (S-L): Lantiovyön pituus: 60-90cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65cm. Käyttäjän pituus: 160-180cm. Paino: 2330g.
2-koko (L-XXL): Lantiovyön pituus: 70-110cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65cm. Käyttäjän pituus: 165-185cm. Painot: 2375g.

Voidaan täydentää Petzl Podium istuimella kun työskennellään pitkiä aikoja köyden varassa roikkuen.

Tutustu kaikkiin AVAO-valjaiden käyttömahdollisuuksiin osoitteessa www.petzl.com/AVAO.

Tämä valjas korvaa mallistossa Petzl Navaho Bod Croll Fast valjaan.