Petzl Alveo Best

Erittäin kevyt suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu erityisen hyvin korkean paikan työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaiden tilojen työskentelyyn ja pelastustyöhön.

Kypärä istuu erittäin hyvin päässä ja on aina keskitetty oikein CenterFit säätöjärjestelmän ansiosta. Pääpanta 53-63cm. Sivuilla sijaitsevien kahden säätöruuvin käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.
Täyttää EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset iskujen, putoavien esineiden, sivupuristuksen, sähköiskujen (440V A.C satunnaisessa kosketuksessa virroitettuihin johtimiin), ja sulan metalliroiskeen suojan osalta, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C). Leukahihnan soljen avautumiseen tarvittava voima standardin EN12492 mukainen ( >500 N), jotta kypärä ei päähän kohdistuva iskun
takia irtoa putoamistilanteessa. Ei työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä jäykistekourua.

Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir -visiirille sekä Petzl Pixa -otsavalaisimille. Valmiit kiinnikkeet myös muille Petzl otsavalaisimille, sekä kuulosuojille (mm. Peltor). 4 kiiltävää kohtaa yksilöintitarroille ja muille merkinnöille. Pääpannan pehmuste vaihdettavissa.
Kuoren materiaali: ABS. Paino vain 345 g. Max elinikä 10 vuotta, materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. Kolme eri väriä: Keltainen, valkoinen ja punainen.