Beal Pro Rescue 40

Keskikokoinen varustereppu valjaille, köysille ja muille henkilökohtaisille varusteille sekä pelastusvälineille. Tilavuus 39 litraa. Suuaukossa suojaläppä, jonka ulkopuolella ikkunallinen tasku, johon voidaan kirjoittaa paketin nimi. Läpän sisäpuolella suurikokoisempi ikkuna, jonka taakse voidaan kirjoittaa listaus sisällä olevista varusteista, jolloin sisältö on hahmotettavissa ilman tarvetta ottaa varusteita esille. Suunniteltu alun perin pelastuskäyttöön tehtäviin, missä toiminnan nopeus ja tehokkuus on tärkeää. Soveltuu erinomaisesti myös yleiseen työkäyttöön ja teollisuuden tarpeisiin.

Pohjassa ulkopuolella kiinnityspiste ohjausnarulle, jonka ansiosta reppua voidaan ohjata alhaalta käsin haluttuun suuntaan ahtaissa tiloissa. Säädettävät leveät 50 mm olkaviilekkeet. Ylhäällä kahva kantamiseen tai taljausnarulle. Kyljessä tukeva kantokahva. Sisäpohjassa kirkkaanpunainen kiinnityslenkki köyden päälle, jotta köysi ei mene kuljetuksen aikana sekaisin. Ulkopuolella 6 kiinnityspistettä sulkurenkaille, joilla voidaan myös liittää nopeimmin tarvittavat varusteet heti saataville. Toimitukseen kuuluu lisäksi irrotettava varustelenkki, jossa voidaan kuljettaa sulkurenkaita tai sulkurenkailla liitettynä muita varusteita & työkaluja. 53 cm pitkässä varustelenkissä on 5 jäykistesuojuksella varustettua tarvikelenkkiä sekä yksi karabiinihaka.

Materiaali erittäin kulutuskestävä, mutta kevyt 650 g/m² PVC. Paino 900 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Keltainen väri erottaa repun tilavammasta sinisestä sisarmallista, joka nopeuttaa oikean varustepaketin käyttöönottoa kun on kiire.