Beal Mercury

Päässä kaikissa työasennoissa pysyvä tuulettuva suojakypärä työkäyttöön. Normaalien työskentelyolosuhteiden lisäksi soveltuu työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaiden tilojen työskentelyyn, pelastustyöhön, asfalttitöihin, lumenpudotukseen sekä muihin sykettä nostattaviin töihin missä tulee kuuma. Soveltuu sertifioinnin puolesta myös sporttikiipeilyyn ja vuoristokäyttöön.

Monipistehihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. Magneettisoljen ansiosta hihnaston sulkeminen ja avaaminen onnistuu yhdellä kädellä, myös hanskat kädessä. Päänkehys säädetään niskassa sijaitsevalla säätöpyörällä. Laaja ja tarkka säätövara 50 cm - 62cm. Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Täyttää CE EN12492 standardin vaatimukset. Täyttää lisäksi EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset iskujen, putoavien esineiden ja sivupuristuksen suojan osalta, mutta ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan johtuen tuuletusaukoista. Leukahihnan avautumiseen tarvittava voima standardin EN12492 mukainen ( >50 daN ), jotta kypärä ei päähän kohdistuvan iskun takia irtoa putoamistilanteessa.

Sivuilla integroidut 4 kiinnikettä otsavalaisimille ja kiinnityspisteet kuulonsuojaimille. Päänkehyksen pehmuste ja päälaen pehmusteet irrotettavissa ja konepestävissä. Max elinikä 5 vuotta säilytystä + 10 vuotta käyttöä. Kuoren materiaali: ABS. Sisäpuolella iskuvoimia vaimentava polystyreenikenno. Paino: 432 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.