Beal Mercury Air Pro

Päässä kaikissa työasennoissa pysyvä suojakypärä työkäyttöön, teollisuuden tarpeisiin.

Monipistehihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. Magneettisoljen ansiosta hihnaston sulkeminen ja avaaminen onnistuu yhdellä kädellä, myös hanskat kädessä. Päänkehys säädetään niskassa sijaitsevalla säätöpyörällä. Laaja ja tarkka säätövara 50 cm - 62cm. Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Täyttää CE EN397 standardin pakolliset vaatimukset. Täyttää lisäksi EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset iskujen, putoavien esineiden ja sivupuristuksen suojan osalta. EN397 standardin mukaisia työkypäriä ei ole suunniteltu suojaamaan käyttäjää putoamistilanteessa tulevia iskuja vastaan, näin ollen ne eivät sovellu työskentelyyn putoamisvaarallisissa olosuhteissa. Takertumistilanteessa leukahihna aukeaa 25 daN nykäisystä.

Sivuilla integroidut 4 kiinnikettä otsavalaisimille ja kiinnityspisteet kuulonsuojaimille. Päänkehyksen pehmuste ja päälaen pehmusteet irrotettavissa ja konepestävissä. Max elinikä 5 vuotta säilytystä + 10 vuotta käyttöä. Kuoren materiaali: ABS. Sisäpuolella iskuvoimia vaimentava polystyreenikenno. Paino: 459 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.