Progressiivinen laskeutumislaite köysityöskentelyyn, kattotöihin, pelastuskäyttöön ja pelastautumiseen. Innovatiivinen ja helppokäyttöinen 360 astetta pyörivä alumiinikahva, joka tarjoaa tarkan nopeuden kontrollin sekä pienillä että suurilla nopeuksilla. Kuumuutta kestävä kahva on maalattu pitoa parantavalla erikoismaalilla. Maksimi työkuorma 240 kg, jonka ansiosta laite soveltuu paripelastamiseen ilman lisäkitkajarrun tarvetta. Erikoispaksut materiaalivahvuudet kulutuspintojen kohdalla tekevät tästä markkinoiden kulutuskestävimmän laskeutumislaitteen intensiiviseen käyttöön.

Laitteen progressiivinen toiminta perustuu patentoituun rakenteeseen, jossa näkyvän salvan sisällä on toinen salpa. Kahvan toiminnan kuulee pienistä klikkauksista, joiden ansiosta käyttäjän on helppoa asemoida kahva oikein. Kahvan peukalokäyttö tekee käytöstä sujuvaa ja liikkumisesta tehokasta myös vaakasuorilla ja viettävillä pinnoilla liikuttaessa. Kahvassa on myös Panic Brake jarrutoiminto sekä lukitustoiminto. Jarrutoiminnossa on tuplalukitus: Panic Brake pysäyttää laskeutumisen kun kahvasta vedetään lujaa; kun kahvasta päästää sitten irti menee D4 automaattilukitustilaan, jonka ansiosta käyttäjä ei voi pudota hallitsemattomasti. Panic Brake ei siis rajoita laskeutumisnopeutta, eli tällä laitteella voi laskeutua tarvittaessa hyvinkin lujaa. Sivulevyssä on jousikuormitettu lukitusnappi, joka tekee laitteen tarkoituksettomasta aukeamisesta käytännössä mahdotonta nousujen aikana.

Soveltuu halkaisijaltaan 10,5 - 11,5 mm ydinköysille, jotka on EN1891 mukaisia. Täyttää CE EN 12841:2006/C standardin vaatimukset 100 m laskeutumiselle (60 kg - 240 kg). Täyttää myös NFPA 1983 (2012 ED) MBS 16kN'T' vaatimukset sekä ANSI Z359.4-07 standardin vaatimukset. Paino 646 g. Materiaalit: Ruostumaton teräs ja alumiini. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimi käyttöikä rajoittamaton.