Petzl Pro avattava väkipyörä

Erittäin tehokas taljapyörä, jossa pudottamismahdollisuus on eliminoitu. Suunniteltu työ- ja pelastuskäyttöön mahdollisimman helppoon taljaukseen ja kuormaa jakavien järjestelmien tekoon. Köysi voidaan helposti asentaa myös silloin kun taljapyörä on kiinni ankkurissa ja taljapyörä pysyy aina kiinnitettynä sulkurenkaaseen, eli sen pudottaminen tarkoituksettomasti ei ole mahdollista. Soveltuu käytettäväksi halkaisijaltaan 7 mm - 13 mm köysien kanssa.

Sopii hyvin raskaiden kuormien käsittelyyn. Halkaisijaltaan suuressa 38 mm alumiinisessa väkipyörässä on suojattu huoltovapaa kuulalaakerointi, jolla saavutetaan erittäin suuri 95 % tehokkuus. Sivulevy lukkiutuu kuormituksen aikana automaattisesti eikä avaudu käytössä. Sivulevyn avausvivussa turvaindikaattori, joka näkyy jos sivulevyn avausvipu on auki. Maksimi työkuorma 2,5 kN x 2 = 5 kN (500 kg). Murtolujuus 2 x 11 kN = 22kN. Paino 205 g. CE EN 12278, EAC, NFPA 1983 Tekninen käyttö. Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä rajoittamaton. Valmistusmaa Ranska.

Suosittelemme Pro taljapyörän kiinnittämiseen kiertymisen estävää Petzl Swivel Open leikaria (P58SO) tai Petzl OK TriactLock lukkosulkurengasta (M33 TL).