Kurssit

Kurssit ja koulutukset

H.A.R.R.T High Adventure Rope Rescue Training - vuodesta 2010!

Tarjoamme markkinoimiemme tuotteiden käytönopastusta asiakkaille, sekä KPT-, ja H.A.R.R.T - köysipelastajakoulutusta erillisinä kurssikokonaisuuksina.

H.A.R.R.T - I ja KPT koulutukset on tarkoitettu kaikille korkeanpaikan työskentelystä kiinnostuneille ja putoamissuojaimien kanssa työskenteleville. I - tason kurssi voidaan suorittaa myös näyttönä jos henkilöllä on aiempaa koulutusta tai riittävästi kokemusta köysityöskentelystä.

H.A.R.R.T -  II ja III tason koulutusmodulit on tarkoitettu pelastusryhmien henkilöstölle. Koulutukset voidaan muokata kurssilaisten toimintaympäristöön soveltuviksi. II-, ja III-tason kursseille osallistumisen edellytyksenä on, että henkilö on suorittanut H.A.R.R.T - I tason kurssin osallistumalla koulutuspäivään, tai suorittamalla erikseen sovittavan "näyttökokeen" hyväksytysti.

L.A.R.C.E ( Locate - Access - Rescue - Care - Evacuate ) mallin mukaisia köysipelastajakursseja, sekä pelastusryhmille että yksittäisille henkilöille.

Koulutuskokonaisuuksia on mahdollista myös "räätälöidä" asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.

Koulutuksia tarjotaan erillisinä osaamiskokonaisuuksina, tai laajempina koulutuspaketteina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kurssit ja koulutukset

kurssit ja koulutukset

H.A.R.R.T - Köysipelastaja kurssit ja koulutukset 2019!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse!

H.A.R.R.T I-tason kurssilla tulee ilmoittautuneita olla vähintään 4 henkilöä kurssin toteuttamiseksi.

Näyttötilaisuuksien ( I-taso ) osallistuja määrä on sovittavissa erikseen. Ohjeet näyttötilaisuudessa vaadittavista varusteista ja vaadittavista taidoista annetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

**H.A.R.R.T II-tason kurssilla tulee ilmoittautuneita olla vähintään 8 henkilöä kurssin toteutumiseksi.

**H.A.R.R.T II-tasolle pääsyn edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu I-tason kurssi tai näyttökoe.

***H.A.R.R.T III-tasolle pääsyn edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu II - tason kurssi, sekä omatoimista harjoittelua. Kurssilla tulee ilmoittautuneita olla vähintään 8 henkilöä kurssin toteutumiseksi. III - tason kurssille hakevilta vaaditaan riittävästi I-, ja II-tason kurssien sisältöihin perustuvaa omatoimista harjoittelua. Harjoittelu dokumentoidaan oppimispäiväkirjaan joka luovutetaan II-tason hyväksytysti suorittaneille kurssin jälkeen. Harjoituspäiväkirja luovutetaan III-kurssille haettaessa High Adventuren käyttöön erillisen ohjeen mukaisesti.

Kaikille avoin H.A.R.R.T III-tason kurssi järjestetään seuraavan kerran vasta syksyllä 2019.

H.A.R.R.T - Harjoitus- ja teemapäivät

Järjestämme määräajoin H.A.R.R.T - I, II ja III - tason kursseja käyneille harjoituspäiviä vaihtuvissa kohteissa veloituksetta. Teema- ja harjoituspäivien sisältö vaihtelee ajankohtaisten teemojen mukaisesti. Päivistä tiedoitetaan kursseilla yhteystietonsa luovuttaneille s-postilla, tai viesteillä, sekä High Adventuren kotisivuilla. Harjoituspäivät tarjoavat kaikille mahdollisuuden parantaa oman tasonsa taitoja ja tekniikoita, ja tutustua muihin erikoisosaajiin. Päivät tarjoavat erityisesti II-tason kurssin käyneille loistavat mahdollisuudet kerryttää tunteja harjoituspäiväkirjaan ennen III-tason kurssille hakemista. Pääsääntöisesti päivät alkavat ilmoitetussa kohteessa yleensä klo: 10.00 ja päättyvät n. 16:00 aikaan. Ilmoittautumiset päiviin pyydetään viesteillä tai s-postilla.

Tervetuloa treenaamaan!

Kurssien hinnat 2019:

(Hinnat / osallistuja. Kysy tarjousta organisaatiokohtaisiin ryhmäkoulutuksiin)

  • H.A.R.R.T I-taso: 150,00
  • H.A.R.R.T I-taso näyttö: 80,00
  • H.A.R.R.T II-taso: 600,00
  • H.A.R.R.T III-taso: 850,00
  • H.A.R.R.T - Kouluttajataso 750,00
  • Ensihoitoa köysissä workshop:
  • Vortex Multipodi moduli:
  • Vortex Multipodi intro / esittely:
  • Hätäensiapukoulutus:

Hinnat alv. 0%

* Kurssin hinnasta puolet tulee maksaa kurssin varaamisen yhteydessä. Kurssin loppumaksu tulee olla suoritettuna 2 viikkoa ennen kurssin alkamista.

** Kurssin peruuntuessa asiakkaan toimesta ennen kurssin alkua High Adventure Oy pidättää varausmaksun kokonaisuudessaan.

*** Kurssin peruuntuessa järjestäjän toimesta varausmaksu ja kurssin loppumaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

kurssit

kurssit2

H.A.R.R.T Köysipelastajakurssit 2019
PäivämääräKurssin nimiPaikkaKurssin kestoStatusIlm. päättyy
24.4.2019HARRT - IPori8hIlmoittauduKysy lisää!
25.4.2019HARRT - IPori8hIlmoittauduKysy lisää!
13.-17.5.2019HARRT - IIPori40hIlmoittauduKysy lisää!
20.-24.5.2019HARRT - IIIPori40hIlmoittauduKysy lisää!
2019HARRT - IAvoin8hKysy lisää!!
2019HARRT - IAvoin8hKysy lisää!!
2019HARRT - IIAvoin40hKysy lisää!!
2019HARRT - IIIAvoin40hKysy lisää!!
H.A.R.R.T täydennyskoulutus ja harjoituspäivät 2019
Päivämäärä HARRT TäydennyskoulutusPaikka Aika / KestoOsallistujat Ilm. päättyy
Helmi-maaliskuu 2019HARRT-Harjoituspäivä. Pelastaminen jääputouksilla.Avoin8hHARRT koulutetut I,II ja III tasotilm.myöhemmin
20198h
20198h
20198h
20198h
20198h