Kurssit

Kurssit ja koulutukset

H.A.R.R.T High Adventure Rope Rescue Training - vuodesta 2010!

Tarjoamme markkinoimiemme tuotteiden käytönopastusta asiakkaille, sekä KPT-, ja H.A.R.R.T - köysipelastaja, sekä teollisuuteen suunnattua pelastusvinssikoulutusta erillisinä kurssikokonaisuuksina.

H.A.R.R.T - I, KPT ja pelastusvinssikoulutukset on tarkoitettu kaikille korkeanpaikan työskentelystä kiinnostuneille ja putoamissuojaimien kanssa työskenteleville. I - tason kurssi voidaan suorittaa myös näyttönä jos henkilöllä on aiempaa koulutusta tai riittävästi kokemusta köysityöskentelystä.

H.A.R.R.T -  II ja III tason koulutusmodulit on tarkoitettu pelastusryhmien henkilöstölle. Koulutukset voidaan muokata kurssilaisten toimintaympäristöön soveltuviksi. II-, ja III-tason kursseille osallistumisen edellytyksenä on, että henkilö on suorittanut H.A.R.R.T - I tason kurssin osallistumalla koulutuspäivään, tai suorittamalla erikseen sovittavan "näyttökokeen" hyväksytysti.

L.A.R.C.E ( Locate - Access - Rescue - Care - Evacuate ) mallin mukaisia köysipelastajakursseja, sekä pelastusryhmille että yksittäisille henkilöille.

Koulutuskokonaisuuksia on mahdollista myös "räätälöidä" asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.

Koulutuksia tarjotaan erillisinä osaamiskokonaisuuksina, tai laajempina koulutuspaketteina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kurssit ja koulutukset

kurssit ja koulutukset

H.A.R.R.T - Köysipelastaja kurssit ja koulutukset 2021!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse!

H.A.R.R.T I-tason kurssilla tulee ilmoittautuneita olla vähintään 4 henkilöä kurssin toteuttamiseksi. Maksimiosallistujamäärä kurssilla on 12 henkilöä.

Näyttötilaisuuksien ( I-taso ) osallistuja määrä on sovittavissa erikseen. Ohjeet näyttötilaisuudessa vaadittavista varusteista ja vaadittavista taidoista annetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

**H.A.R.R.T II-tason kurssilla tulee ilmoittautuneita olla vähintään 8 henkilöä kurssin toteuttamiseksi. Maksimiosallistujamäärä kurssilla on 12 henkilöä.

**H.A.R.R.T II-tasolle pääsyn edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu I-tason kurssi tai näyttökoe.

***H.A.R.R.T III-tasolle pääsyn edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu II - tason kurssi, sekä omatoimista harjoittelua. Kurssilla tulee ilmoittautuneita olla vähintään 8 henkilöä kurssin toteuttamiseksi. Maksimiosallistujamäärä kurssilla on 12 henkilöä.

III - tason kurssille hakevilta vaaditaan riittävästi I-, ja II-tason kurssien sisältöihin perustuvaa omatoimista harjoittelua. Harjoittelu dokumentoidaan oppimispäiväkirjaan joka luovutetaan II-tason hyväksytysti suorittaneille kurssin jälkeen. Harjoituspäiväkirja luovutetaan III-kurssille haettaessa High Adventuren käyttöön erillisen ohjeen mukaisesti.

H.A.R.R.T -Kouluttajataso I

HARRT-III kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea kouluttajakoulutukseen. I-tason kouluttajakoulutus suoritetaan HARRT-II kurssien yhteydessä ja siinä keskitytään ryhmän johtamiseen ja turvallisuuden valvomiseen. Koulutus on osallistujalle maksutonta. Koulutukseen otetaan max. 2hlöä valintojen ja aiemman kurssimenestyksen perusteella.

H.A.R.R.T -Kouluttajataso II

HARRT-Kouluttajatason I hyväksytysti suorittaneet suorittaneet henkilöt voivat hakea II-tason jatkokoulutukseen joka järjestetään HARRT-III kurssien yhteydessä. Koulutuksessa keskitytään turvallisuuden valvontaan ja varmistamiseen, harjoitusten suunnitteluun ja kouluttamiseen. Koulutukseen otetaan max. 2hlöä valintojen ja aiemman kurssimenestyksen perusteella.

H.A.R.R.T - Harjoitus- ja teemapäivät

Järjestämme määräajoin H.A.R.R.T - I, II ja III - tason kursseja käyneille harjoituspäiviä vaihtuvissa kohteissa veloituksetta. Teema- ja harjoituspäivien sisältö vaihtelee ajankohtaisten teemojen mukaisesti. Päivistä tiedoitetaan kursseilla yhteystietonsa luovuttaneille s-postilla, tai viesteillä, sekä High Adventure Oy:n kotisivuilla. Harjoituspäivät tarjoavat kaikille mahdollisuuden parantaa oman tasonsa taitoja ja tekniikoita, ja tutustua muihin erikoisosaajiin. Päivät tarjoavat erityisesti II-tason kurssin käyneille loistavat mahdollisuudet kerryttää tunteja harjoituspäiväkirjaan ennen III-tason kurssille hakemista. Pääsääntöisesti päivät alkavat ilmoitetussa kohteessa yleensä klo: 10.00 ja päättyvät n. 16:00 aikaan. Ilmoittautumiset päiviin pyydetään viesteillä tai s-postilla.

Tervetuloa treenaamaan!

Kurssien hinnat 2021:

(Hinnat / osallistuja High Adventure Oy.n itsenäisesti järjestämänä pääkaupunkiseudulla. Kurssihinnat saattavat muuttua tilaavasta organisaatiosta riippuen).

Kysy tarjousta organisaatiokohtaisiin ryhmäkoulutuksiin

  • H.A.R.R.T I-taso: 150,00
  • H.A.R.R.T I-taso näyttö: 80,00
  • H.A.R.R.T II-taso: 600,00
  • H.A.R.R.T III-taso: 850,00
  • H.A.R.R.T - Kouluttajataso (Kysy lisää)
  • KPT ja Vinssipelastuskoulutukset (Kysy lisää)
  • Ensihoitoa köysissä workshop:
  • Vortex Multipodi moduli:
  • Vortex Multipodi intro / esittely:
  • Hätäensiapukoulutus:

Hinnat alv. 0%

Hinnat eivät sisällä mahdollisia majoitus tai matkakuluja.

* Yllä Ilmoitetut kurssihinnat ovat High Adventure Oy.n itsenäisesti, ilman ulkopuolista tilaajatahoa pääkaupunkiseudulla järjestämille kursseille. HARRT-Kurssien hinta saattaa vaihdella tilaavasta organisaatiosta riippuen.

** Kurssin hinnasta puolet tulee maksaa kurssin varaamisen yhteydessä. Kurssin loppumaksu tulee olla suoritettuna 2 viikkoa ennen kurssin alkamista.

*** Kurssin peruuntuessa asiakkaan toimesta ennen kurssin alkua High Adventure Oy pidättää varausmaksun kokonaisuudessaan.

**** Kurssin peruuntuessa järjestäjän toimesta varausmaksu ja kurssin loppumaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

kurssit

kurssit2

H.A.R.R.T Köysipelastajakurssit 2021
PäivämääräKurssin nimiPaikka / TilaajaKurssin kestoStatusIlm. päättyy
17.5.2021HARRT-IPori /Winnova8hIlmoittautuminen käynnissä10.5.2021
18.5.2021HARRT-IPori /Winnova8hIlmoittautuminen käynnissä11.5.2021
Syksy 2021HARRT-IIPori / Winnova40hSuunniteltu, ilm. myöhemminIlm. myöhemmin
29.5.2021HARRT-IEnontekiön VPK8hTilauskurssiIlmoittautuminen ei ole mahdollista
27.5.2021HARRT-ILapin Pelastuslaitos8hTilauskurssiIlmoittautuminen ei ole mahdollista
Syksy 2021HARRT-IIIPori40hSuunniteltu, ilm. myöhemminIlm. myöhemmin
Syksy 2021HARRT-IPori8hSuunniteltu. ilm myöh.Ilm. myöhemmin
H.A.R.R.T täydennyskoulutus- ja harjoituspäivät 2021
Päivämäärä HARRT TäydennyskoulutusPaikka Aika / KestoOsallistujat Ilm. päättyy
Syksy 2021HARRT-Kouluttaja IPori / High Adventure40hHARRT - III tason suorittaneetIlm.myöhemmin
Syksy 2021HARRT-Kouluttaja IIPori / High Adventure40hHARRT - kouluttaja I-tason suorittaneetIlm.myöhemmin
2021HARRTIlm.myöh-HARRT koulutetut I,II ja III tasot-
2021HARRTIlm.myöh-HARRT koulutetut I,II ja III tasot-
2021HARRTIlm.myöh-HARRT koulutetut I,II ja III tasot-
2021HARRTIlm.myöh-HARRT koulutetut I,II ja III tasot-